Routebeschrijving spreekuurlocatie - Utrecht

Adresgegevens

Fysiotherapiepraktijk Schaafsma en De Jonge
Van Humboldtstraat 32
3514 GP  Utrecht

 

Met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS. Neem bus 5 richting Voordorp. Uitstappen halte Willem van Noortstraat. Daarna ongeveer 5 minuten lopen via Bekastraat die overloopt in de 's Gravesandestraat. Rechtsaf de Van Humboldtstraat in. Op de hoek zit een huisartsenpraktijk. De spreekuurlocatie ligt hiernaast. 

 

Spreekuurlocatie - Utrecht - 1

Met de auto

Vanuit Hilversum (A27)

Neem de A27 richting Utrecht. Neem afslag Veenmarkt. Onderaan de afslag stoplicht rechtsaf. Zie verder 'Vanaf afslag Veenmarkt'.

Vanuit Gouda (A12)

Rij op de A12 richting Utrecht. Ga vervolgens de A27 op richting Hilversum. Neem afslag Veemarkt. Onderaan de afslag linksaf. Zie verder 'Vanaf afslag Veenmarkt'.

Vanuit Amersfoort (A28)

Rij op de A28 richting Utrecht. Ga de A27 op richting Hilversum. Neem afslag Veemarkt. Onderaan de afslag linksaf. Zie verder 'Vanaf afslag Veenmarkt'.

 

Verwijzing

Vanaf afslag Veemarkt

Ga op de rotonde rechtdoor (twee keer). Bij het 2e stoplicht linksaf de Antonius Mattheuslaan op. Volg de weg met de bocht naar rechts en daarna direct de 1e weg links. Rij langs de Rabobank en direct weer rechtsaf de Van Humboldtstraat op. 

Let op! In de buurt is het betaald parkeren. Parkeergelegenheid is in de zijstraat rechts en vlakbij de Willem van Noortstraat zijn meer parkeergelegenheden.